Image Alt

O nama

Kafe PC igraonica Bleyage nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Kragujevcu,na prstoru od 120m2, u blizini Velikog parka, i namenjena je svima koji vole da se igraju – deci starosti od 9 godina i odraslima bezograničenja.
Decaci rade nesto na kompijuteru

CAFFE PC IGRAONICA BLEYAGE

Prostor za igranje i kafić fizički su odvojeni, tako da deca i odrasli mogu nesmetano da uživaju svako u svojim aktivnostima. Organizujemo proslave rođendana po standardnim uslovima u trajanju od dva sata ili vise kada Vam je čitav prostor na raspolaganju, a u svim drugim okolnostima slobodni ste da svratite do nas na sok, kafu, pivo ili bilo šta drugo uz korišćenje igara ili bez toga.Pored najnovijih i najpopularnijih PC i Sony igrica, imamo bogat izbor društvenih igara, tzv. drustvenih igara, gde ćete naći i one najnovije (Katan, Civilizacija i dr), jer mi na Vašem zadovoljstvu ne štedimo – čim se pojavi neka nova igra za Vas je nabavljamo odmah. Naši redovni gosti su mali i veliki tinejdžeri, kao i njihovi roditelji, ali i studenti i oni nešto stariji koji vole kreativno provedeno vreme sa prijateljima.Redovno organizujemo i nagradne turnire u igranju PES-a, LOL-a, pikadu i bilijaru..Caffe PC igraonica Bleyage mesto je za kvalitetnu zabavu u najboljem društvu. Posetite nas i uverite se i sami.

Bleyage kafe igraonica nudi:

Opremljena igraonica za svačiji ukus. Igrajte preko mreže, najnovije igrice. PC gaming računari su namenjeni za najzahtevnije igrače.

Igraonica poseduje Sony Play Station room za igranje igrica, posetite nas i uživajte u nezaboravnom iskustvu.

Igrajte pikado, pogodite pravo u metu. Za sve ljubitelje pikada, za zaljubljenike u ovu igru.

Bogat izbor društvenih igara, tzv. drustvenih igara, gde ćete naći i one najnovije (Katan, Civilizacija i dr), jer mi na Vašem zadovoljstvu ne štedimo – čim se pojavi neka nova igra za Vas je nabavljamo odmah.

Organizujemo proslave rođendana po Vašem ukusu, uz nezaboravnu zabavu.

Radno vreme:
ponedeljak – cetvrtak od 09 – 24h
petak – subota od 09 – 01h
nedelja od 09-00h

Možete nas pratiti i putem društvenih mreža.
Facebook: bleyage
Instagram: @bleyage_kg
Adresa: Tanaska Rajića 63, Kragujevac
Tel: 034252133

0
Korpa