Image Alt

Dr Disrespect je dobio Twitch Ban,kaze da ne zna zbog cega

covek sa crvenim naocarima u odelu sa nekim ljudima

Dr Disrespect je dobio Twitch Ban,kaze da ne zna zbog cega

Poznati live streamer Dr.Disrespect ponovo je zabranjen sa platforme za livestreaming. I ovaj put to može biti trajna, a ne privremena stvar.
 Nejasno je zašto i koliko dugo će zabraniti Dr.Disrespect. 
Nakon vesti o zabrani dr. Disrespect nije ništa javno rekao o situaciji, a potraga za njegovim Tvitch nalogom nije dala rezultata. 
Međutim, 27. juna, dan nakon što je propala vest o zabrani, Beahm je prekršio svoju tišinu i objavio ažuriranje na Tvitteru, obraćajući se svojim fanovima. Prema streamer-u, Tvitch mu nije pružio nijedan konkretan razlog zabrane.
Sam Tvitch nije javno ponudio nikakvo konkretno objašnjenje. Naravno, ovo je ostavilo prostora za nagađanja. Neki su pretpostavili da bi on mogao biti rezultat odustajanja od DMCA (od čega je nedavno došlo do provale). Međutim, to bi obično rezultiralo privremenom zabranom.
Prema reporteru izveštača iz Roda Breslau-a, zabrana dr Disrepsect-a nije povezana sa merom DMCA, a zapravo je trajna zabrana, a ne privremena. To je bila prva naznaka da se moglo dogoditi nešto ozbiljnije od jednostavnog izdavanja autorskih prava. Tvitch takođe refundira onima koji su se pretplatili na njegov kanal i njegovi kanali više nisu na sajtu.
Add Comment

0
Korpa